زیست آنلاین: فرانسه با این که تنها ۱ درصد از انرژی برق خود را از زغالسنگ تأمین می کند، اعلام کرد که تاریخ تعطیلی کامل نیروگاه های زغال سنگ کشور را از سال ۲۰۲۳ به ۲۰۲۱ تغییر می دهد.
نماینده دائمی بانک جهانی درقزاقستان گفت: این بانک برای مقابله با تغییرات اقلیمی،پس از سال ۲۰۱۹ میلادی طرح های استخراج نفت و گاز را تامین مالی نخواهد کرد .
زیست آنلاین: تا کنون در بسیاری از کشورها نتایج مهلک تغییر الیم به خوبی حس شده است. هم اکنون نیز در ژاپن کولاک برف منجر به لغو حرکت قطارها و هواپیماها شده است.
براساس تازهترین گزارش کمیسیون تغییر اقلیم و سلامت «لنست» تا ۹۰ سال آینده به دلیل افزایش سطح دریاها در نتیجه ذوب یخهای قطبی، بیش از یک میلیارد نفر از جمعیت جهان ناچار به مهاجرت خواهند شد.
الگوی بارش در کشور تغییر کرده، فصل ها درحال جابه جایی و میانگین بارش ها رو به کاهش است؛ استان تهران پائیز امسال کمترین بارندگی را در ۳۰ سال اخیر داشته و این آمار نگرانی ها را نسبت به آینده پایتخت افزایش داده است.
تحقیقات جدید نشان میدهد شرایط آب و هوایی غیرمعمول عامل اصلی از بین رفتن یخهای موجود در سطح دریای منجمد شمالی است. با وجود این که ارتباط بین گرمایش زمین، افزایش دمای قطب و از دست رفتن یخهای قطبی به اثبات رسیده است، در سرعت و شدت وقوع این رخداد تغییراتی وجود دارد.
زیست آنلاین: لس آنجلس به دلیل خسارات وارده ناشی از حوادث طبیعی که در نتیجه تغییر اقلیم هستند طرح شکایت خود از شرکت های سوخت فسیلی را به طور سمی مطرح کرد.
یک عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه ممکن است در صورت تداوم شرایط بارش در کشور بر اساس الگوی سامانه پرفشارعربستان یکی از خشکسالیهای شدید تاریخ کشور اتفاق افتد، گفت: فکری باید برای مدیریت منابع آب کرد و یک برنامه جامع تحقیقاتی از روند تغییرات آتی هواشناسی تهیه کرد.
چند سالی است که الگوهای هواشناسی در سراسر جهان تغییر کرده است. جابجایی فصل ها، تغییر الگوی مهاجرت گیاهان و حیوانات همه حکایت از تاثیرگذاری پدیده گرمایش زمین بر زندگی انسان دارند.
استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله معتقد است، تغییرات اقلیم بر احتمال افزایش رویداد زمین لرزه اثر داشته و تایید این فرضیه به مطالعات، داده ها و بررسی های بیشتر نیاز دارد.
یک آنالیز علمی جدید نشان می دهد که به واسطه تغییرات آب و هوایی، گستره مناطق مرده در اقیانوس ها، مناطقی که اکسیژن در آنها تقریبا وجود ندارد و جانداران امکان زنده ماندن ندارند، چهار برابر شده است.
تارنمای شرکت مدیریت منابع آب ایران گزارش کرد از ابتدای پاییز سال جاری تا پایان روز دهم دی ماه میزان بارندگی کل کشور ۳۰.۸ میلیمتر بوده است که در مقایسه آمار متوسط ۴۹ ساله که معادل ۷۳.۶ میلیمتر است، ۵۸.۲ درصد کاهش نشان میدهد.
یک استاد علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه گرمایش زمین، تغییرات اقلیمی و تخریب محیط زیست در کنار افزایش مصرف سبب کاهش بارندگی و افزایش دما شده است، گفت: پدیده هارپ هیچ ارتباطی با خشکسالی و بارندگی ندارد.
خاک بستری حیاتی برای کره زمین است که این روزها چندان توجهی به آن صورت نمی گیرد و ادامه این روند منجر به از دسترس خارج شدن و از بین رفتن این عنصر حیاتی می شود.